Maak je barinrichting compleet met Gamko Flexbar flessenkoeling

Jouw Flexbar flessenkoeling in 4 stappen

Ontwerp je droombar met deze flessenkoeling

Met de Flexbar flessenkoeling zijn jouw mogelijkheden eindeloos, je hebt namelijk keuze uit wel meer dan 140 onderdelen! De Flexbar is een modulair (bar)systeem, zo kun jij met deze flessenkoeling jouw ideale bar realiseren.

Natuurlijk is de Gamko Flexbar flessenkoeling makkelijk toe te passen op een rechte bar, maar ook een ronde bar behoort tot de mogelijkheden. En dat is nog niet alles: met dit koelsysteem kun je ook specifieke bars inrichten zoals een wijn- of cocktail bar.

Vraag jij je af waarmee moet je beginnen? Bij Horecatechniek Nederland helpen je we graag!

Flexbar flessenkoeling in Flexbar flessenkoeling samenstellen stap 4: Gamko accessoires en afwerkingen simpele stappen

Flexbar flessenkoeling samenstellen stap 1: kies voor koelmachine of verdamper

Stekkerklaar of verdamper?

Kies jij voor een stekkerklare koeling of een koelmachine op afstand? Voordat je kunt beginnen met het échte samenstellen van je Flexbar moet je hierin een keuze maken.

De stekkerklare koeling, ookwel: standaard koelmachine

Een horeca koeling met een stekker eraan, dat behoeft niet veel extra uitleg. Maar wanneer kies je voor deze optie? Heb jij voldoende ruimte achter de bar? Dan kun je goed voor deze optie kiezen, een koelmachine neemt logischerwijze ruimte in beslag. Heb jij al andere koelingen of bij die specifieke bar maar één bepaalde koeling nodig? Dan is dit mogelijk dé oplossing voor jou.

Splitmachine met koelmachine op afstand, dan een verdamper nodig

Zoek jij een complete barinrichting? Overweeg dan eens een splitopstelling. Zo hou je meer ruimte over achter je bar, verdampers zijn veel smaller dan een complete koelmachine. Daarbij straalt iedere koelmachine ook warmte uit, wat zeker met meerdere koelingen naast elkaar niet bepaald prettig is. Met een splitopstelling heb je daar geen last meer van.

Ook: verlichting en/of een slotsysteem

Voor beide koelopties kun je bij Flexbar nog meer keuzes maken: (gekleurde) verlichting en/of een slotsysteem. Die verlichting geeft je de mogelijkheid om de modules die je in de volgende stappen aan gaat sluiten mooi op te laten vallen. Zo kun je jouw assortiment goed promoten. En met het slotsysteem kun je de koelingen afsluiten, zodat er niks meer gepakt kan worden na sluiting van de bar.

voorbeeld baropstelling Gamko Flexbar
Flexbar flessenkoeling samenstellen stap 3: voeg segmenten toe

Voeg nu segmenten toe

Wanneer je weet voor welke koeloptie je gaat kun je segmenten toevoegen.

Hierbij zijn er twee verschillende breedtematen beschikbaar: 41 cm en 54 cm. Wil jij de deur linksdraaiend of juist rechts? Ben jij op zoek naar een flessenkoeling met lades? En hoeveel lades per segment, welke hoogte wil je minimaal? Wat voor flessen wil je koelen in deze flessenkoeling? Zo kun je de eenheid met 3x 1/3 lade (54cm breed) 147 flesjes van 30cl kwijt.

Antraciet of RVS front, dicht of glazen front

Bij het kiezen van een Gamko Flexbar flessenkoeling segment met lade(s) of deur kun je ook kiezen voor het design: antraciet dicht, antraciet glazen front, RVS front, RVS glazen front.

Flexbar flessenkoeling samenstellen stap 3: ongekoelde en verwarmde segmenten

Ook ongekoelde en/of verwarmde segmenten

Om je Flexbar flessenkoeling nóg completer te maken, zijn er diverse aanvullende opties beschikbaar.

Ideaal voor uit het zicht opbergen van bijvoorbeeld spoelrekken of afvalbakken. Je kunt ook verwarmde segmenten toevoegen om bijvoorbeeld borden of kopjes warm te houden. Dat maakt Flexbar flessenkoeling enorm functioneel. Deze aanvullende opties zijn ook in verschillende designs beschikbaar: open front, glazen front, antraciet front, RVS front.

Flexbar flessenkoeling samenstellen stap 4: Gamko accessoires en afwerkingen

Maak Flexbar flessenkoeling écht compleet

Met deze accessoires en afwerkingen kun je de Flexbar flessenkoeling verder uitbreiden of afwerken.

Accessoires

Denk hierbij aan accessoires voor je cocktailbar, zoals: geïsoleerde bak voor ijs, speedrail, schuifdeksels, flessenrek, rek voor gastro bakjes. Maar ook accessoires voor je Flexbar flessenkoeling: plateau, ladeverdeler, bodemversteviger etc. Of je kunt het barsysteem uitbreiden met een stand-alone vriezer.

Afwerking

Met Flexbar eQuip van Gamko kun je de afwerking van je Flexbar flessenkoelingen personaliseren. Door middel van gecoate fronten die helemaal bij de rest van de barinrichting of horecainterieur passen. Er zijn zelfs greeploze eQuip fronten.

Maak je barinrichting compleet met Gamko Flexbar flessenkoeling

Jouw Flexbar flessenkoeling 4 stappen

Waar wij je bij kunnen helpen. Wil je nog meer lezen? Je lees in ons blog 6 tips hoe jij je ideale bar zelf kunt samenstellen meer informatie welke stappen je zelf kunt ondernemen.

Tevens hebben we natuurlijk ook verschillende tapzuilen. Bierzuilen van 1 tot maar liefs 12 kranen! Ook hierin kunnen we je adviseren.

Offerte of prijs opvragen?

We helpen je graag met een advies op maat. Geef je gegevens via dit formulier aan ons door en één van onze adviseurs neemt snel contact met je op. Liever telefonisch contact met ons? Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer 020-631 54 77.

Vul onderstaand formulier in en jij ontvangt binnenkort bericht van ons.

Je persoonsgegevens gebruiken wij alleen voor het gevraagde contact. Lees onze privacy verklaring voor meer informatie.
Nieuwsbrief

Meer zoals dit …

Product nieuws
5 voordelen van een wijnklimaatkast
Waar goede wijnen worden geserveerd, is het essentieel om deze wijnen op de juiste manier te bewaren. Met een wijnklimaatkast…
Product nieuws
Meer rendement met cocktails
Cocktails zijn tegenwoordig niet meer weg te denken uit de Nederlandse horeca. Niet alleen in cocktailbars maar ook in restaurants…