Over ons

Over Horecatechniek Nederland

Wij zijn met meer dan 60 jaar ervaring je gespecialiseerde en betrouwbare partner voor alle techniek op en onder de bar. Daarbij houden we rekening met zaken als uitstraling, logistiek, ergonomie, onderhoud, levensduur en budget. En dat alles met behoud van de beste service. 

Alle techniek in en om de bar! 

Horecatechniek Nederland levert maatwerk in flessenkoelingen, bierkoelingenwijnkastenijsblokjesmachinesglazenspoelmachines en realiseren complete tapinstallatiesDit doen wij voor horecaondernemers en interieurbouwers. Wij adviseren, installeren en bieden service na plaatsing.  

Wij leveren energiezuinige oplossingen met hoogwaardige en duurzame producten. Naast totaaloplossingen voor het goed functioneren van je bar, kun je bij ons ook terecht voor vervanging, uitbreiding en losse producten. 

Inspirium Amsterdam

Je bent van harte welkom in onze showroom in Inspirium Amsterdam voor inspiratie en een vrijblijvend advies. Natuurlijk kunnen wij bij je langs komen voor een opname op locatie, om in te meten en een voorstel uit te werken. Met onze kennis van “horeca” zaken zijn wij je graag van dienst. 

Strak Interieurmakers

“Wij schakelen al jarenlang Horecatechniek Nederland in als we horeca apparatuur van klanten mogen verzorgen”

Strak Interieurmakers

Interieurbouwer

Batavia 1920

“Na een advies op maat op locatie hebben we snel een offerte ontvangen. Onze splitkoeling met machine is kundig vervangen, ik raad iedereen Horecatechniek Nederland aan.”

Batavia 1920

Horecaondernemer