Tapautomatisering

Met tapautomatisering van DashBar stop je drankverspilling

Een goede barman herken je aan de professionele manier van biertjes tappen. Maar ook een goede barman vergeet wel eens het aanslaan van consumpties in de kassa. Bovendien is het steeds lastiger goed horecapersoneel te vinden. Op die manier wordt de kans op het morsen, verkeerd tappen, bijtappen en vergeten te registreren van drankjes steeds groter. Dit zorgt voor drankverspilling en winstverlies. Om meer inzicht en controle te krijgen over de drankenstromen hebben wij een perfecte tool ontwikkeld. Met DashBar tapautomatisering kun jij je bar beter aansturen en medewerkers makkelijker laten werken. Zo krijgen je gasten een betere service en jij een beter rendement. 

Met DashBar kun je vanaf elke locatie via een online dashboard:

De juiste dosering / maatvoering instellen zodat iedereen kan tappen: geen tapverlies of te volle glazen. 

Alle getapte dranken uitlezen, dit is ook direct zichtbaar op de kassa zodat je niet kan vergeten aan te slaan.

Taps in- en uitschakelen en zelftaptafels aan/uitzetten, instellen, beheren en inzien. 

Wat is DashBar?

DashBar is een gebruiksvriendelijk geautomatiseerd tapsysteem dat zorgt voor dosering en registratie van alle getapte dranken (bier, wijn, gedistilleerd, fris en koffie). Zelfs onervaren personeel tapt altijd in één keer een perfect glas bier en ‘vergeet’ geen drankjes meer aan te slaan omdat de getapte glazen direct zichtbaar zijn op de kassa.

Zo voorkom je drankverspilling en laat je geen geld wegstromen. Bespaar dus flink op inkoopkosten van drank. En verdien meer door het voorkomen van weggeven of vergeten aan te slaan. DashBar levert horecaondernemers een hoop winst en geld op. 

Wat kun je verdienen met Dashbar?

Door te investeren in DashBar verdien je elk jaar een flink bedrag extra. Vaak is de terugverdientijd van de investering korter dan 1 jaar. Om een idee te geven, hebben wij een aantal voorbeeldberekeningen gemaakt op basis van verschillende volumes. 

Voor meer informatie: maak een afspraak voor een demo of kom langs bij Inspirium Amsterdam. 

Advies nodig over je horecazaak?

Vraag één van onze adviseurs om langs te komen. Dat praat voor jou makkelijker en onze adviseur kan ook meteen zien waarover je het hebt.