Installeren

Installeren van tapinstallatie

Naast levering van losse producten als een bierkoeling, tapzuil en tapblad, kan Horecatechniek Nederland ook de volledige installatie voor je verzorgen. Onze monteurs zorgen ervoor dat de tapinstallatie snel en vakkundig geïnstalleerd wordt. Wanneer een probleem bij een tapinstallatie ontstaat en aan reparatie toe is, zullen wij dit probleem zo snel mogelijk oplossen. Op deze manier ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en een snelle service.

Tapinstallatie met vrijheid in bier keuze

Waar er vroeger vaak 1 soort bier in een horecazaak uit de tap stroomde, wil de huidige horeca bezoeker graag een keuze kunnen maken uit diverse bieren; pils of speciaal bier, blond of donker en regionaal of internationaal. De biermarkt is volop in beweging. Een goede bierinstallatie met uitgebreide keuze is een must. 

Wil je zelf bepalen welk bier je tapt en niet vast zitten aan een bruikleenovereenkomst van een brouwerij? Dan is het tijd om eigen baas te zijn over je biertapinstallatie en deze zelf aan te schaffen. Door de gunstigere inkoop prijzen van bier heb je vaak na een paar jaar de investering van de tapinstallatie er al uit. Meer weten over een tapinstallatie zonder afnameverplichtingen van bier? Neem contact op met ons. 

Stel je eigen tapinstallatie zonder binding met een brouwerij

Advies nodig over je horecazaak?

Vraag één van onze adviseurs om langs te komen. Dat praat voor jou makkelijker en onze adviseur kan ook meteen zien waarover je het hebt.