Complete barinrichting

Complete barinrichting

Alle apparatuur in en om de bar

Je bent als horecaondernemer, interieurbouwer of toeleverancier van oplossingen voor de bar op zoek naar horeca apparatuur. Stel je voor dat je een bedrijf kunt inschakelen dat niet alleen een compleet assortiment heeft met alle oplossingen rondom de bar, maar jou daarover ook kan adviseren en het bovendien komt installeren.

Horecatechniek Nederland is een jong bedrijf met 60 jaar ervaring in de horeca. Een team van specialisten helpt je bij het inrichten van je bar en het kiezen van de juiste Gamko koelingen, buffetbladen, bierzuilen, glazenspoelmachines, ijsblokjesmachines, cocktailmachines en alle andere producten rondom de bar. Hierbij houden wij rekening met uitstraling, logistiek, ergonomie, onderhoud, levensduur en budget.

Horecatechniek Nederland levert:

Complete barinrichting, van adviseren en installeren tot service na plaatsing.

Complete installaties die blijven werken en waar je geen omkijken naar hebt.

Maatwerk in koelingen, bierkoelingen, tapinstallaties en buffet- en lekbladen. 

Totaaloplossing voor je bar

Horecatechniek Nederland biedt maatwerk oplossingen en beschikt over een groot assortiment A-merk producten tegen aantrekkelijke condities. En voor de installatie kan je ook een beroep doen op onze expertise. Het belangrijkste voor de professionals van Horecatechniek Nederland is dat ze jou van A tot Z ontzorgen zodat jij je je kunt richten op andere zaken. Zorgeloos samenwerken noemen we dat! Zelfs als je op zoek bent naar een tijdelijke oplossing kunnen we je helpen. Onder bepaalde voorwaarden kunnen we ook voor de financiering van de investering zorgen.   

Ga je een nieuw bedrijf starten, je zaak verbouwen of uitbreiden en zoek je daarbij een specialist die je helpt bij het vinden van een complete barinrichting? Klik dan hier. Onze specialisten helpen je bij het kiezen van de juiste Gamko barkoelingen, buffetbladen, bierzuilen, glazenspoelmachines, ijsblokjesmachines en alle andere producten rondom de bar.   

Advies nodig over je horecazaak?

Vraag één van onze adviseurs om langs te komen. Dat praat voor jou makkelijker en onze adviseur kan ook meteen zien waarover je het hebt.