Gamko flexbar

Modulair barsysteem

Wie wil dat niet, een barkoeling naar eigen wens? Met Gamko kun je een zeer flexibele barkoeling samenstellen met losse segmenten, fronten en accessoires waarbij alle koeltechnische kwaliteiten behouden blijven. Deze Gamko Flexbar is een solide, kwalitatief hoogwaardig, door en door getest modulair barsysteem. De koeling kun je naar eigen wens samenstellen zodat deze past bij de uitstraling van jouw horecazaak. Door het modulaire karakter past de Gamko Flexbar in een rechte bar, maar kun je ook inzetten in een professionele cocktailbar, ronde bar, doorgeefbar, wijnbar of baristastation.  

Persoonlijk advies

De mogelijkheden van de Gamko Flexbar zijn zeer uitgebreid. Je begint bij de keuze tussen een stekkerklare en een remote koeling. Verder kies je voor een look en feel die past bij jouw onderneming. Kies je bijvoorbeeld voor antraciet of chroomstaal? En gaat jouw voorkeur uit naar dichte fronten of glazen fronten? Ook heb je de keuze tussen witte (standaard bij glazen deuren en laden) en gekleurde ledverlichting (optioneel bij glazen deuren en laden). Daarnaast is een centraal elektronisch slotsysteem een optie waarmee de hele Flexbar vanuit een centraal punt in één keer op slot kan. Naast gekoelde segmenten, heb je ook de mogelijkheid om een cocktailstation toe te voegen. Een koffiestation, met een verwarmd segment om koffiekopjes voor te verwarmen, behoort ook tot de mogelijkheden. Wij begrijpen dat het maken van al deze keuzes veel vragen oproept. Wij kunnen je hierbij adviseren. 

Flexbar in 4 stappen

  1. Kies een koelmachine of verdamper.
  2. Koppel gekoelde segmenten aan de koelmachine of verdamper.
  3. Maak de flexbar nog completer met hoekstukken, verwarmde segmenten,
  4. spoelmachine rekken en afvalbakken.
  5. Sluit af met tussen- en eindpanelen.

Offerte of prijs opvragen?

We helpen je graag met een advies op maat. Geef je gegevens via dit formulier aan ons door en één van onze adviseurs neemt snel contact met je op. Liever telefonisch contact met ons? Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer 020-631 54 77.

Vul onderstaand formulier in en jij ontvangt binnenkort bericht van ons.

Je persoonsgegevens gebruiken wij alleen voor het gevraagde contact. Lees onze privacy verklaring voor meer informatie.
Nieuwsbrief