Gamko bierkoeling

Met een Gamko bierkoeler tap je direct koud bier, ook als je fusten niet zijn voorgekoeld. Het bier gaat door een spiraal dat in een waterbad zit, waarna het bier gekoeld en op de juiste temperatuur uit de tap komt.  

Gamko produceert bierkoelers als staand model en als liggend model. De bierkoelers zijn stekkerklaar en beschikken over een ingebouwde koelmachine. Is er sprake van een split installatie, dan gebruik je een koelwatertank. Deze staat vaak in een opslagruimte of een kelder in de buurt van de bar. Vanaf daar gaat bier via gekoelde bierleidingen naar een tappunt in de bar.  

Ben je op zoek naar iemand die de Gamko bierkoeler kan aansluiten, neem dan gerust contact met ons op. Onze monteurs kunnen een snelle en vakkundige installatie verzorgen en je jouw gasten een glas koud bier kunt serveren. 

Naast het leveren van een standaard programma realiseren wij ook maatwerk. Maatwerk in diepte, hoogte en breedte, uitgevoerd met deuren of laden en witte of gekleurde ledverlichting. Voor een optimale presentatie van je assortiment en in een design dat past bij je zaak.

Of het nu gaat om nieuwbouw of verbouwen, Horecatechniek Nederland heeft altijd een oplossing. Informeer gerust naar de mogelijkheden.

Advies nodig over je horecazaak?

Vraag één van onze adviseurs om langs te komen. Dat praat voor u makkelijker en onze adviseur kan ook meteen zien waarover u het heeft.