IJsblokjes machine

Voor het schenken van een koud drankje is een professionele ijsblokjes machine onmisbaar in je horeca onderneming. Door het grote aanbod van modellen, kan het soms lastig zijn om de juiste machine te kiezen. Zo zijn er verschillende vormen en maten ijsblokjes en kun je kiezen tussen een luchtgekoelde of watergekoelde machine. Ook zal je keuze afhankelijk zijn van de productie- en opslagcapaciteit, de plek waar de machine wordt geplaatst (voldoende ventilatie mogelijkheden) en de omgevingstemperatuur. 

Ons assortiment bestaat uit betrouwbare en energie-efficiënte merken als Hoshizaki en Wessamat. Wij helpen je graag bij de keuze van een ijsblokjesmachine die bij je horecaonderneming past. 

Naast het leveren van een standaard programma realiseren wij ook maatwerk. Maatwerk in diepte, hoogte en breedte, uitgevoerd met deuren of laden en witte of gekleurde ledverlichting. Voor een optimale presentatie van je assortiment en in een design dat past bij je zaak.

Of het nu gaat om nieuwbouw of verbouwen, Horecatechniek Nederland heeft altijd een oplossing. Informeer gerust naar de mogelijkheden.

Advies nodig over je horecazaak?

Vraag één van onze adviseurs om langs te komen. Dat praat voor u makkelijker en onze adviseur kan ook meteen zien waarover u het heeft.