IJsblokjes machine

Onmisbaar voor iedere horeca onderneming

Verschillende opties, vormen en maten

Wist je dat er verschillende vormen en maten ijsblokjes zijn? Dat er luchtgekoelde of watergekoelde machine zijn? Ook is het belangrijk na te denken over de productie- en opslagcapaciteit. Op welke plek wordt de machine geplaatst? Is daar voldoende ventilatie? Wat is de omgevingstemperatuur? Zo kom je uit op een model wat bij jouw zaak past.

Ons assortiment

Ons assortiment bestaat uit betrouwbare en energie-efficiënte merken als Hoshizaki en Wessamat. Advies nodig? Neem gerust contact met ons op.

Naast het leveren van een standaard programma realiseren wij ook maatwerk. Maatwerk in diepte, hoogte en breedte, uitgevoerd met deuren of laden en witte of gekleurde ledverlichting. Voor een optimale presentatie van je assortiment en in een design dat past bij je zaak.

Of het nu gaat om nieuwbouw of verbouwen, Horecatechniek Nederland heeft altijd een oplossing. Informeer gerust naar de mogelijkheden.

Advies nodig over je horecazaak?

Vraag één van onze adviseurs om langs te komen. Dat praat voor u makkelijker en onze adviseur kan ook meteen zien waarover u het heeft.