Gamko fustenkoeling

Verfijn je selectie

Filters
Reset
Reset
Reset
Reset
Reset
Reset
Reset

De Gamko fustenkoeler is voorzien van een natuurlijk koudemiddel waardoor de juiste biertemperatuur snel bereikt wordt. Dit zorgt voor de beste smaakbeleving. De Gamko fustenkoeler heeft een eigen koelmachine en ze passen onder elke bar. Daarnaast zijn ze erg onderhoudsvriendelijk. Met het automatische ontdooiing systeem, de LED verlichting, slotvoorziening, elektronische thermostaat en een extra stevige bodemplaat gaat de fustenkoeling gegarandeerd een lange tijd mee.  

Bij een fustenkoeling hoort ook een tapinstallatieOok dat kunnen wij voor je regelen! Bij Horecatechniek Nederland vinden wij duurzame oplossingen erg belangrijk en ontzorgen wij je graag met een deskundig advies! Na de aanschaf van een Gamko fustenkoeler komt onze installateur de fustenkoeler bij jou op locatie installeren. Dit doen wij op een zo efficiënt en snel mogelijke manier.

Gamko fustenkoeling kopen bij Horecatechniek Nederland 

Heb je interesse in een Gamko fustenkoeler en ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Maak nu een afspraak met één van onze adviseurs. 

 

FK/MU

Stekkerklare machine-unit voor fustenkoelers FK/2, 4, 6, 8 en 10, geschikt voor machine op afstand

— Lees meer —

FK/VS

Stekkerklare verdamper-unit voor fustenkoelers FK/2, 4, 6, 8 en 10, geschikt voor machine op afstand

— Lees meer —

Naast het leveren van een standaard programma realiseren wij ook maatwerk. Maatwerk in diepte, hoogte en breedte, uitgevoerd met deuren of laden en witte of gekleurde ledverlichting. Voor een optimale presentatie van je assortiment en in een design dat past bij je zaak.

Of het nu gaat om nieuwbouw of verbouwen, Horecatechniek Nederland heeft altijd een oplossing. Informeer gerust naar de mogelijkheden.

Advies nodig over je horecazaak?

Vraag één van onze adviseurs om langs te komen. Dat praat voor jou makkelijker en onze adviseur kan ook meteen zien waarover je het hebt.