Klimaatkasten

Wil je wijn optimaal tot zijn recht laten komen? Dan zijn de bewaaromstandigheden en de serveertemperatuur van dewijn van essentieel belang. Een wijnklimaatkast is dé manier om wijn onder ideale omstandigheden te bewaren en op de juiste temperatuur te serveren. Wijn behoudt zijn kwaliteit, aroma’s en smaak zodat jouw gasten kunnen genieten van een culinaire smaakbeleving. 

Hieronder tref je een selectie wijnkasten aan. Zit je keuze er niet bij of ben je op zoek naar een maatwerk wijnklimaatkast, neem dan contact met ons op. 

Naast het leveren van een standaard programma realiseren wij ook maatwerk. Maatwerk in diepte, hoogte en breedte, uitgevoerd met deuren of laden en witte of gekleurde ledverlichting. Voor een optimale presentatie van je assortiment en in een design dat past bij je zaak.

Of het nu gaat om nieuwbouw of verbouwen, Horecatechniek Nederland heeft altijd een oplossing. Informeer gerust naar de mogelijkheden.

Advies nodig over je horecazaak?

Vraag één van onze adviseurs om langs te komen. Dat praat voor u makkelijker en onze adviseur kan ook meteen zien waarover u het heeft.