6 tips hoe jij je ideale bar zelf kunt samenstellen

Flexibel barsysteem

Ben jij een horecaondernemer met veel aandacht voor de aankleding van je zaak? En wil jij je onderscheiden van andere horecagelegenheden? Dan vind je het waarschijnlijk ook belangrijk om extra aandacht te besteden aan je barinrichting.

De Gamko Flexbar is een flexibel barsysteem, opgebouwd uit losse segmenten. Je kunt dus zelf je barinrichting samenstellen. Het creëren van een eigen bar die past bij de uitstraling van je horeca zaak wordt een fluitje van een cent. Met de Gamko Flexbar kun je op iedere locatie een perfect passende bar plaatsen.

De naam zegt het al, de Flexbar is zeer flexibel en de mogelijkheden zijn zeer uitgebreid. Het totale assortiment bestaat uit ruim 140 onderdelen waarmee je jouw droombar creëert.

Lees hier de 6 tips waarmee jij je ideale bar zelf kunt samenstellen.

1. Kies je eigen design voor je barkoeling

Met de Flexbar eQuip creëer je een unieke bar met een uitstraling die jij zelf wilt. De deur- en ladesegmenten met naadloze eQuip fronten kun je door je interieur specialist laten beplakken of bekleden zodat je barkoeling moeiteloos samengaat met de rest van je interieur. De aandacht gaat door de fraaie afwerking niet direct naar de koelingen, maar ze zijn er natuurlijk wel. Of maak van je barkoeling juist een eyecatcher door het toepassen van een eigen opvallend ontwerp.

2. Combineer warm en koud in 1 barista werkstation

Is koffie je visitekaartje en is het jouw missie om je gasten van de beste koffie te voorzien? Gebruik dan de Gamko Flexbar voor het creëren van een hygiënisch en overzichtelijk barista werkstation. De Flexbar is een modulair barsysteem waarbij je in één opstelling verschillende temperatuurzones kunt toepassen.

Zo kun je gekoelde segmenten gebruiken voor opslag van producten als melk en water. Een warme zone gebruik je voor servies zodat je altijd koffie en thee in verwarmde kopjes en glazen serveert. En in de ongekoelde, neutrale segmenten kun je overig servies kwijt en producten als suiker, thee en lepels. Ook is het mogelijk om een afvalbak, een uitkloplade en opslag voor vaatwasrekken toe te voegen aan je werkstation.

3. Creëer je professionele cocktail werkstation

Er is in Nederland een cocktailcultuur in ontwikkeling. Cocktails drinken wij al lang niet meer alleen in hippe cocktailbars, maar staan tegenwoordig ook in restaurants, bars, hotels en brasseries op de menukaart.

De gekoelde en ongekoelde Flexbar segmenten van Gamko kun je aanvullen met een reeks professionele RVS accessoires waarmee je van een bar een professionele cocktailbar maakt. Met rvs bakken voor (crushed) ijs, speedrails, flessenrekken en gastronoom bakjes heb je (sterke) dranken, sappen en siropen maar ook verse ingrediënten zoals fruit en kruiden binnen handbereik en ben je klaar om je gasten te voorzien van een smaakvolle cocktail of mocktail.

4. Maak je bar aan 2 zijden bedienbaar

Aan een Gamko Flexbar kun je ook doorgeefsegmenten toevoegen. Op deze gekoelde segmenten zit zowel aan de voorzijde als aan de achterzijde een deur. Het voordeel van doorgeefsegmenten is dat je bar aan 2 zijden te bedienen is. De bar kan hierdoor nog creatiever en functioneler worden benut.

voorbeeld Gamko flexbar doorschijfsysteem

5. Maak je bar eens rond

Zoek je een koeling voor een ronde baropstelling? Ook daar heeft de Flexbar een antwoord op. Gamko produceert speciale hoekstukken die op maat gemaakt worden in een gewenste radius. Het samenstellen van een ronde of gebogen barinrichting behoort hiermee ook tot de mogelijkheden.

6. Koel op meerdere temperaturen in een beperkte ruimte

Geniet van de voordelen van meerdere temperatuurzones in één Flexbar opstelling. Door gebruik van tussenpanelen creëer je ook bij beperkte ruimte onder de bar de mogelijkheid om zowel bier en frisdrank als wijn op de juiste temperatuur te koelen. Je kunt bijvoorbeeld een hogere temperatuur instellen voor rode wijn en de andere zone gebruiken voor witte wijn of speciaal bier.

Zo kun je dus met het modulaire barsysteem van de Flexbar alle kanten op en zijn er nog veel meer mogelijkheden denkbaar. Wil je meer weten over deze mogelijkheden? Wij denken graag met je mee. Ga voor meer informatie naar de Gamko Flexbar productpagina of neem contact met ons op.

Meer informatie? Vul onderstaand formulier in.

Je persoonsgegevens gebruiken wij alleen voor het gevraagde contact. Lees onze privacy verklaring voor meer informatie.
Nieuwsbrief

Meer zoals dit …

Poleervrij de zomer in? Profiteer nu van deze Winterhalter zomeractie.
Product nieuws
Poleervrij de zomer in!
WINTERHALTER ZOMERACTIE Wil jij poleervrij de zomer in? Profiteer dan snel van deze mooie zomeractie. Van 24 juni t/m 12…