Poleervrij de zomer in!

WINTERHALTER ZOMERACTIE

Wil jij poleervrij de zomer in? Profiteer dan snel van deze mooie zomeractie.

Van 24 juni t/m 12 juli 2024

Met deze UC-S in combinatie met AT-S voorlader ga jij poleervrij de zomer in

Hygiëne is belangrijker dan ooit te voren. Winterhalter is bij uitstek de partij die u hierbij kan ondersteunen op het gebied van vaatwastechniek. Onafhankelijk onderzoek heeft aangetoond dat Winterhalter de beste wasresultaten levert. Onze apparatuur is robuust, gebruiksvriendelijk en zeer energiezuinig. Kortom, een genot om mee te werken!

KOOP: Wij bieden u de machines aan tegen een zeer aantrekkelijke korting van maar liefst 25%!
LEASE: Er zijn opties om de machine te verkrijgen via zowel Financial als Full Operational Lease.

ACTIEVOORWAARDEN

Wanneer u tussen 24 juni en 12 juli 2024 een nieuwe Winterhalter glazenwasmachine aanschaft krijgt u direct 25% korting op de bruto aanschafprijs. Indien u kiest voor lease, zijn er diverse mogelijkheden. Vraag uw Dealer of Winterhalter naar de beste vaatwasoplossing. Bovengenoemde prijzen zijn inclusief actiekorting en exclusief BTW. De actie is van toepassing op apparatuur uit de UC-serie en AT-serie. De actie is niet geldig i.c.m. eventuele andere acties of aanbiedingen.

DE VOORDELEN VAN EEN GLAZENWASSYSTEEM

Wie regelmatig een groot aantal glazen wast en professioneel wil werken heeft een glazenwasmachine nodig. Inclusief waterbehandeling, bijpassende reinigingsmiddelen en speciale glazenkorven. Want alleen deze systeemoplossing kan voldoen aan de hoge eisen die zowel horecaondernemers als gasten aan een gewassen glas stellen. Goed nieuws: een glazenwasmachine is een investering die zich direct terugbetaalt. En zelfs meerdere malen.

Offerte of prijs opvragen?

We helpen je graag met een advies op maat. Geef je gegevens via dit formulier aan ons door en één van onze adviseurs neemt snel contact met je op. Liever telefonisch contact met ons? Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer 020-631 54 77.

Vul onderstaand formulier in en jij ontvangt binnenkort bericht van ons.

Je persoonsgegevens gebruiken wij alleen voor het gevraagde contact. Lees onze privacy verklaring voor meer informatie.
Nieuwsbrief

Meer zoals dit …

Product nieuws
5 voordelen van een wijnklimaatkast
Waar goede wijnen worden geserveerd, is het essentieel om deze wijnen op de juiste manier te bewaren. Met een wijnklimaatkast…