Meer rendement met cocktails

Meer rendement met cocktails

Cocktails zijn tegenwoordig niet meer weg te denken uit de Nederlandse horeca. Niet alleen in cocktailbars maar ook in restaurants en cafés zie je cocktails op de menukaart staan. Een goede cocktail maken kan echter tijdrovend zijn. En hoe onderscheid je jouw cocktails van alle andere aanbieders? Lees hier hoe je meer rendement uit cocktails haalt.

Kennis en skills

Succesvol cocktails serveren begint bij de bartender. Hij/zij moet met stijl zo efficiënt mogelijk de heerlijkste cocktails kunnen maken en serveren. Kennis van o.a. dranken, hygiëne, efficiency en goed gastheerschap is essentieel. Met trainingen breng je de benodigde kennis en skills bij. Zo creëer je de ultieme beleving voor de gast en maak je meer marge met kwalitatief goede cocktails. Het trainen van je personeel draagt bij aan meer rendement.

Cocktail station

Voor het bereiden van cocktails heb je een werksysteem nodig. Eén die efficiënt en snel werkt. Je wilt met zo min mogelijk moeite en handelingen zo veel mogelijk drankjes maken. Een cocktail station biedt alle functionaliteiten die een bartender nodig heeft voor het maken van cocktails.

Een cocktail station is voorzien van:

  • Een ice-chest voor ijsblokjes, crushed ijs, flessen of mixers.
  • Een speedrail aan de voorzijde van het station zodat je flessen direct en snel tot je beschikking hebt.
  • Ruimte voor het opbergen van bartools en garnering als limoen, citroen en munt.
  • Een quick-waste snijplank voorzien van een gat voor snij-afval met afvallade. Aan het einde van de shift kan de vuilnislade in de vaatwasser voor optimale hygiëne.
  • Een waterjet zorgt dat de shaker onder hoge druk wordt gereinigd.
  • Een spoelbak voor shaker waste met een warm/koud kraan.

Een cocktail station maakt het werkproces efficiënter en gemakkelijker achter de bar. Alle benodigdheden voor het maken van een cocktail zijn binnen handbereik. Dit geeft de bartender rust. De veelzijdigheid van het station en het grote volume van de ice-chest zorgt ervoor dat je meer cocktails per uur kunt maken. Een cocktail station draagt bij aan meer rendement.

Overweeg jij de aanschaf van een cocktail station? Wij helpen je graag. Je kunt ons bellen op 020 631 54 77 of vul onderstaand formulier in.

Meer informatie? Vul onderstaand formulier in.

Je persoonsgegevens gebruiken wij alleen voor het gevraagde contact. Lees onze privacy verklaring voor meer informatie.
Nieuwsbrief

Meer zoals dit …

Poleervrij de zomer in? Profiteer nu van deze Winterhalter zomeractie.
Product nieuws
Poleervrij de zomer in!
WINTERHALTER ZOMERACTIE Wil jij poleervrij de zomer in? Profiteer dan snel van deze mooie zomeractie. Van 24 juni t/m 12…