Zorg voor hygiënisch schone glazen

Stel je voor: binnen no-time een geheel bacterie- en virusvrij glas, poleeruren zijn exit en minder breuk. En dat zonder in te leveren op je cashflow! Wil je hier meer over weten?

Heet gewassen, super hygiënisch, direct weer bruikbaar

Goede hygiëne was natuurlijk altijd al belangrijk in de horeca. Maar nu is het een nog belangrijker thema. In de horeca wordt het glaswerk vaak in een spoelbak met de hand gewassen. Maar ook al lijkt het een schoon glas, een echt “hygiënisch schoon glas” is het meestal niet. Er kunnen virussen en bacteriën achterblijven.

Een glazenspoelmachine werkt met een hoge temperatuur en bacteriedodende chemicaliën waardoor zo veel mogelijk virussen en bacteriën worden gedood. De glazenspoelmachine wordt ingesteld met naspoelwater van 82ºC conform HACCP eisen, zo worden zoveel mogelijk bacteriën gedood. Deze temperatuur kan je natuurlijk niet aanhouden als je met de hand afwast. Bovendien worden glazen in een spoelbak niet altijd goed gereinigd en wordt het spoelwater niet vaak genoeg ververst. Zo kan glaswerk een bron voor bacteriën en virussen zijn.

Wij zijn exclusieve dealer van Winterhalter, vaatwas specialist die staat voor professionele oplossingen. De Winterhalter vaatwasmachines spoelen volgens een specifieke DIN-norm, waardoor ze volledig “Corona-proof” zijn. Bovendien komen de glazen door Osmose volledig streeploos uit de machine.

Leasen

Wij snappen dat dit niet het moment is voor grote investeringen. Daarom bieden we de mogelijkheid te leasen. Hiermee bespaar je direct op je personeelskosten (geen uur poleren meer per dag) en is een hygiënisch resultaat gegarandeerd, zonder de hoge investering vooraf.

Meer weten?

Neem hier contact met ons op.

Meer zoals dit …

Product nieuws
5 voordelen van een wijnklimaatkast
Waar goede wijnen worden geserveerd, is het essentieel om deze wijnen op de juiste manier te bewaren. Met een wijnklimaatkast…