Horecakoeling nodig? Nu gespreid betalen, zonder rente

Een goed werkende horecakoeling is essentieel

De flessenkoeling is de motor van je bar. Zonder koeling geen gekoelde drankjes. Werkt je koeling efficiënt, dan hebben gasten, personeel én jij als ondernemer daar profijt van. Misschien heb je nu wel te maken met een oude of slecht functionerende koeling. Of ga je verbouwen en heb je om die reden behoefte aan een barkoeling.

Koeling financieren

Als je overweegt een nieuwe koeling aan te schaffen, maar niet in één keer een grote uitgave kunt doen, dan kunnen wij je hierbij helpen.

Koop je bij ons een nieuwe Gamko koeling dan kun je deze in 12 termijnen gespreid betalen. Volkomen renteloos, zonder lening en zonder BKR-registratie.

Hoe werkt het?

Je bestelt de Gamko koeling(en) en na betaling van het eerste termijnbedrag wordt de apparatuur geleverd. Je kunt de koeling(en) direct in gebruik nemen. Na 12 termijnen ben je volledig eigenaar van de producten. De enige bijkomende kosten zijn administratiekosten van 10 euro per termijn. Geen lease, geen rente, geen BKR registratie, maar wel direct koelen!

Alle voordelen op een rij

✓ 0,0 % rente

✓ Geen BKR registratie

✓ Gespreid aflossen over 12 termijnen

✓ Inclusief plaatsing mogelijk

✓ Inclusief onderhoud mogelijk

✓ Mogelijkheid voor garantieverlenging

✓ Na de laatste betalingstermijn volledig eigenaar van de koelingen

✓ Wel direct profiteren van energiezuinig koelen, geen directe investering en ruimte voor meer of   andere investeringen

✓ Nu investeren in energiezuinige apparatuur kan op de lange termijn een aanzienlijke energiekostenbesparing betekenen en tegelijkertijd een grote bijdrage vormen aan het behoud van het milieu.

✓ Geen verrassingen

Heb je interesse in Gamko producten en wil je meer informatie over gespreid betalen? Wacht niet langer en neem vrijblijvend contact met ons op, we informeren je graag over de voorwaarden.

Meer informatie? Vul onderstaand formulier in.

Je persoonsgegevens gebruiken wij alleen voor het gevraagde contact. Lees onze privacy verklaring voor meer informatie.
Nieuwsbrief

Meer zoals dit …

Poleervrij de zomer in? Profiteer nu van deze Winterhalter zomeractie.
Product nieuws
Poleervrij de zomer in!
WINTERHALTER ZOMERACTIE Wil jij poleervrij de zomer in? Profiteer dan snel van deze mooie zomeractie. Van 24 juni t/m 12…