De meest gekozen Gamko koeling

Je bent op zoek naar een flessenkoeling die past bij jouw horecazaak. Omdat iedere bar anders is, komen we graag langs om je goed te adviseren welke koeling het beste past. Wij van Horecatechniek Nederland bieden jou de keuze uit diverse soorten flessenkoelingen. Komt de koeling in het zicht te staan? Dan adviseren wij je een flessenkoeling met een glasdeur. Ga je liever voor gemak? Dan kun je denken aan een barkoeling met dichte laden.

Gamko koelingen zijn er in 3 standaard productlijnen:

E3 flessenkoelingen

Het E3 assortiment is de zuinigste productlijn van Gamko en heeft naast een laag energieverbruik, ook een grote opslagcapaciteit, en een snelle inkoeltijd. Bij de Gamko E3 flessenkoelingen kun je kiezen voor dichte deuren of glasdeuren. Bovendien heb je de mogelijkheid om voor laden te kiezen.

✓ Maxiglass koelingen

Met de Maxiglass koelingen van Gamko zorg je ervoor dat jouw koele drankjes op een mooie manier aan je gasten worden getoond. Een Maxiglass flessenkoeling zet je bijvoorbeeld in de achterwand, zodat je gasten goed kunnen zien welk drankassortiment je verkoopt. Het koelsysteem zit hierbij niet in het zichtveld, maar onderin en aan de achterzijde.

✓ GM flessenkoelingen

De GM flessenkoelingen zijn echte klassiekers in de horeca. Het is één van Gamko’s oudste productlijnen. Een GM-koeling wordt meestal onder de bar geplaatst. Zo zorg je in de voorbar voor opslagcapaciteit.

De populairste koeling

De meest gekozen Gamko koeling bij ons op dit moment is de LG3/250G. Te verkrijgen als LG3/250GCS84 en LG3/250G84. Dit is een vernieuwde 2-deurs Maxiglass koeling met glasdeuren waarvan de koeltechniek, de isolatie en het glas verder zijn verbeterd waardoor hij nog efficiënter koelt. Hierdoor bespaar je tenminste 40% op je energierekening in vergelijking met het vorige model.

Daarnaast is er een dimfunctie aan de verlichting toegevoegd, hiermee creëer je een sfeer die bij je horeca zaak past. En mocht je niet voldoende ruimte achter de bar hebben voor openslaande deuren, dan is dit model ook leverbaar met schuifdeuren.

Tweedeurs Gamko koeling Maxiglass LG3/250G84

Maak kennis met één van de duurzaamste flessenkoelingen op de professionele markt! Wist je trouwens dat je met de aanschaf van een Gamko koeling in aanmerking kunt komen voor de EIA Regeling?

Energie Investeringsaftrek (EIA)

Door energiezuinige maatregelen te subsidiëren wil de overheid bedrijven helpen met het besparen van energie en het toepassen van duurzame energie. In 2022 wordt in totaal € 149 miljoen beschikbaar gesteld voor het stimuleren van energievriendelijke bedrijfsmiddelen.

Investeer je als ondernemer in een bedrijfsmiddel dat gebruik maakt van duurzame energie, co2 uitstoot vermindert of energie zuinig is? Dan heb je recht op fiscaal voordeel via de Energie Investeringsaftrek (EIA). Daarmee breng je de energiekosten omlaag en ontvang je tegelijkertijd belastingvoordeel. Het bedrijfsmiddel voor duurzame energie moet voorkomen op de energielijst 2022 van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO).

De volgende Gamko koelingen met energielabel A,B,C of D staan op de energielijst:

  • E3 flessenkoelingen
  • Lage Maxiglass koelingen
  • GM flessenkoelingen

Voor meer informatie, neem vrijblijvend contact met ons op.

Meer informatie? Vul onderstaand formulier in.

Je persoonsgegevens gebruiken wij alleen voor het gevraagde contact. Lees onze privacy verklaring voor meer informatie.
Nieuwsbrief

Meer zoals dit …

Poleervrij de zomer in? Profiteer nu van deze Winterhalter zomeractie.
Product nieuws
Poleervrij de zomer in!
WINTERHALTER ZOMERACTIE Wil jij poleervrij de zomer in? Profiteer dan snel van deze mooie zomeractie. Van 24 juni t/m 12…