Aanmelden Haringparty 2023

Dinsdag 20 juni 2023 | 15.00 – 19.00 uur | Inspirium Amsterdam

Bezig met een startup? Een verbouwing op de planning? Wil je sparren over actuele uitdagingen, zoals personeelstekort, beleving creëren, kwaliteit optimaliseren of verduurzamen van jouw horecazaak? Ben je op zoek naar horeca apparatuur voor een eindklant? Als partner van het Inspirium doen wij ook mee met de traditionele Haringparty!

Kom netwerken met het Horecatechniek Nederland team, onze relaties en de partners van het Inspirium. Dé kans om kennis & inspiratie op te doen bij alle verschillende hospitality disciplines.

Horecatechniek Nederland team | Even voorstellen

Bij onze nieuwsberichten vind je onze nieuwe rubriek | Even voorstellen. Ons team vertelt hier alvast ervaringen en deelt handige tips. Zo weet jij bij wie je terecht kunt voor snel en deskundig advies over horecakoelingen en -apparatuur.

Dit zijn de partners van het Inspirium Amsterdam

Alle partners van het Inspirium staan voor je klaar tijdens dit netwerk event. Ervaren gesprekspartners die jou kunnen inspireren over o.a.: verlichting, meubilair, groenbeleving, dranktechniek, bedrijfskleding, automatisering, linnen en veel meer.

Nieuwe tijden zijn aangebroken maar… oude tradities blijven bestaan! Wij nodigen jou van harte uit voor de traditionele Haringparty op onze vertrouwde locatie aan het IJ in Amsterdam Noord. Dit alles onder het genot van een hapje, drankje en uiteraard een Hollandse Nieuwe!

Meer zoals dit …

Product nieuws
5 voordelen van een wijnklimaatkast
Waar goede wijnen worden geserveerd, is het essentieel om deze wijnen op de juiste manier te bewaren. Met een wijnklimaatkast…