Liebherr

Liebherr is een specialist op het gebied van koelen en vriezen en biedt naast koel- en vrieskasten ook wijnkasten van hoge kwaliteit. Bij wijn speelt de juiste temperatuur in het hele wijnproces een belangrijke rol. Met de juiste temperatuur tijdens het langdurig bewaren en dankzij een ideale serveertemperatuur, komt een glas wijn pas echt tot zijn recht.

Voordelen van Liebherr wijnbewaar- en wijnklimaatkasten zijn:

  • Zuivere luchtkwaliteit door een eenvoudig te verwisselen koolfilter waarmee aangevoerde lucht wordt gefilterd en elke ongewenste geur wordt geabsorbeerd.
  • Luchtvochtigheidregeling via apart in te schakelen ventilator.
  • Voor het perfect bewaren van wijn is rust een belangrijke voorwaarde. Alle flessen liggen stabiel en trillingsvrij door speciaal ontwikkelde en trillingsvrije compressoren.
  • De getinte isolatieglasdeur biedt niet alleen betrouwbare UV-bescherming maar ook een perfect zicht op de wijnen.
  • Praktische accessoires voor elke wijnkast.

Als wereldwijd actief familiebedrijf heeft Liebherr een grote verantwoordelijkheid jegens de maatschappij en het milieu. Bij de producten en product locaties worden de invloeden op het milieu gereduceerd en zo laag mogelijk gehouden, hierbij overtreft ze de geldende voorschriften en wettelijke vereisten. Liebherr stapte als eerste onderneming voor het gehele programma aan professionele koel- en vriesapparaten over op cfk- en hfk-vrije koelmiddelen. In combinatie met sterke compressoren en moderne koudecomponenten zorgen deze ervoor dat Liebherr apparaten voor professioneel gebruik bijzonder energie-efficiënt en zuinig zijn.

Kijk hier voor een overzicht van Liebherr wijnkasten.