Liebherr

  1. Home
  2. Liebherr

Liebherr is de specialist op het gebied van koelen en vriezen en biedt de nieuwste professionele oplossingen voor optimaal koelcomfort, bedieningsgemak en energiebesparing. Hoogwaardige, duurzame materialen en een milieuvriendelijke productie garanderen de hoge kwaliteit van Liebherr koelkasten en vrieskasten.

In 1955 begon Liebherr met de productie van koel- en vriesapparatuur voor huishoudens en bedrijven en behoort tegenwoordig tot één van de toonaangevende Europese fabrikanten. De koel- en vriesapparaten worden in de meest moderne eigen fabrieken op 5 locaties over de wereld gefabriceerd. In deze productielocaties werkt Liebherr constant aan de doorontwikkeling en optimalisatie van alle apparaat componenten en materialen.

Als wereldwijd actief familiebedrijf heeft Liebherr een grote verantwoordelijkheid jegens de maatschappij en het milieu. Bij de producten en product locaties worden de invloeden op het milieu gereduceerd en zo laag mogelijk gehouden, hierbij overtreft ze de geldende voorschriften en wettelijke vereisten. Liebherr stapte als eerste onderneming voor het gehele programma aan professionele koel- en vriesapparaten over op cfk- en hfk-vrije koelmiddelen. In combinatie met sterke compressoren en moderne koudecomponenten zorgen deze ervoor dat Liebherr apparaten voor professioneel gebruik bijzonder energie-efficiënt en zuinig zijn.

 

Menu