Gamko heeft in de afgelopen 60 jaar bewezen dat hun professionele flessenkoelingen van wereldklasse zijn. Gamko is een internationaal bedrijf van Hollandse bodem. Een lange traditie van continu verbeteren van producten maakt Gamko koploper in de markt. Tot op de dag van vandaag bevindt de productie zich volledig in Nederland, met een eigen fabriek in Etten-Leur. 

In 1958 begon Gamko met het leveren van een vernieuwende mix van producten. Destijds zorgde dat voor een revolutie in de wereld van de professionele koelingen. Door voortdurend te innoveren, hebben ze sindsdien altijd vooropgelopen in de markt. Zo levert Gamko complete baroplossingen en zorgen ze ervoor dat elke nieuw ontwikkelde koeling duurzamer is dan zijn voorganger. Gamko streeft ernaar te blijven inspireren om zo het maximale te behalen in de duurzame toepassing van drankenkoeling.

Van oorsprong gestart als familiebedrijf zorgt Gamko voor betrokkenheid die verder gaat dan het uitvoeren van een taak. Ze bedient klanten van A tot Z: ontwerpen, produceren, leveren, installeren en onderhouden. Ze weet precies hoe de Nederlandse horeca werkt, waar de pijn zit bij ondernemers en waar de kansen van de bedrijfstak liggen. Zij kunnen het proces namelijk van dichtbij volgen, van de eerste onderdelen tot de laatste hand aan de installatie.

 

Menu