Franke Beverage Equipment produceert hoogwaardige producten voor barinrichtingen. Glasbehandeling neemt hierbij een prominente plek in. Een uitgebreid assortiment buffetbladen zorgt ervoor dat nagenoeg iedere bar voorzien kan worden van een Franke blad. Dit aangevuld met innovatieve producten als de X-rinser en X-stream maakt Franke een ideale leverancier van horeca gerelateerde producten.

Franke is een van oorsprong Zwitsers bedrijf. Meer dan 100 jaar geleden werden door Franke de eerste spoelbakken gemaakt. Kwaliteit en design staan hoog in het vaandel en er wordt gebruik gemaakt van de beste materialen en de nieuwste productiemethoden.

Zo zijn alle buffetbladen uit één stuk roestvrijstaal geperst, vrij van naden en vanwege ronde hoeken vrij van plekken waar vuil en bacteriën zich kunnen nestelen. Het blad is makkelijk schoon te maken en te houden. De standaard buffetbladen zijn zo samengesteld dat zij eenvoudig te combineren zijn. Een lekblad in combinatie met een tapblad is geen probleem. Een spoelbak met een apart lekgedeelte is ook mogelijk. Bij de buffetbladen van Franke is spoelen, lekken en tappen samengevoegd in één blad. De grote variëteit aan afmetingen en samenstellingen garandeert een perfecte oplossing voor elke bar.

Bekijk hier het uitgebreide assortiment buffetbladen.