Overleven jouw koelkasten deze zomer?

  1. Home
  2. Product nieuws
  3. Overleven jouw koelkasten deze zomer?
Product nieuws

De versoepelingen zijn ingezet en de zomermaanden zijn bijna in zicht! De komende weken kun je nog eens goed nalopen of alles goed werkt. Het zou wel erg vervelend zijn als de zon straks schijnt, je terras maximaal bezet is… en dat je koelkast ermee stopt! Zijn jouw koelkasten klaar voor de drukke zomermaanden?

Loop eens een koeltechnische checklist na. Is er bijvoorbeeld voldoende ventilatie, zijn alle afsluitingen nog steeds goed afgedekt, sluit alles nog naar behoren, hoe ziet de condensator(filter) eruit etc. Wanneer dit niet in orde is heb je ten eerste een hoger energie verbruik. Ten tweede kan het zijn dat je teveel van de koeling vraagt en dat deze het begeeft.

Toe aan een nieuwe koeling? Dit levert het je op!

Nieuwe koelingen zijn veel duurzamer en efficiënter. Je bespaart met al die nieuwe technieken enorm op je energieverbruik (tot wel 65%!). Niet alleen op het directe energieverbruik, maar ook op ruimte en warmteuitstoot. Ook kun je nog eens goed je routing en het assortiment evalueren. Zodat je overal optimaal gebruik van maakt en je klaar bent voor de toekomst.

Speciaal voor onze relaties een (tijdelijke) actie

  • Investeer nu in een nieuwe koeling en betaal deze in 12 maanden af!

Meer weten?

Neem hier contact met ons op.

Meer zoals dit …

Product nieuws
Gamko assortiment nog energiezuiniger
Gamko staat sinds jaar en dag garant voor de ontwikkeling van kwalitatieve, duurzame en energiezuinige producten. Vanaf 1 maart 2021…
Menu