Adviseur horeca koelingen, Patrick Handl

Horecatechniek Nederland bestaat uit een klein team, gespecialiseerd in horeca koelingen. Zij delen graag hun ervaringen en geven tips. 

Patrick Handl, adviseur horeca koelingen

Patrick werkt als accountmanager voor Horecatechniek Nederland. Hij weet veel over horeca koelingen, maar dat is niet alles! Ook over horeca-apparatuur, bartechniek en tapautomatisering bezit hij veel kennis. Een ervaren sparringpartner voor zaken als routing, rendement en besparing. Je vindt hem regelmatig in het Inspirium en de rest van (groot) Amsterdam.

Voor advies over horeca koelingen, bartechniek en tapautomatiserig kun je bij Patrick Handl terecht. Hij is één van onze adviseurs.

Vervanging: urgentie horeca koelingen en snel advies  

Patrick vertelt over zijn werk: “Bij Horecatechniek Nederland geef ik veel advies over horeca koelingen. Ik kom bij je langs en samen bekijken we de actuele opstelling. Wat zijn de huidige voordelen? Waar moet een nieuwe horeca koeling aan voldoen? Vaak zijn ze ook bang dat de koeling uit gaat vallen, simpelweg omdat deze te oud is of veel herrie maakt. De urgentie is er. Ze luisteren echt naar je. Dan snel een deskundig advies kunnen geven vind ik geweldig. Goed mogelijk door onze interne korte lijntjes.”  

Bartechniek advies -nieuwe bar- 

Je kunt bij Horecatechniek Nederland ook terecht voor een compleet bartechniek advies voor nieuwe projecten. Patrick geeft een voorbeeld: “Zo hebben we voor Secret Garden (Reguliersdwarsstraat in Amsterdam) alle horeca koelingen voor de bar gerealiseerd. Bij nieuwbouw kun je écht advies geven over routing, opstellingen en specificaties. Erg leuk! Bij Horecatechniek Nederland hebben we ook goede condities, scherpe prijzen en a-merk samenwerkingspartners zoals Gamko.”      

Horecatechniek Nederland valt onder de Van Duijnen groep. Waar ook Van Duijnen Horeca Service onder valt. Zo werkt Horecatechniek Nederland regelmatig samen met Van Duijnen Horeca Service.

Wist je dat?

  • Horecatechniek Nederland onder de Van Duijnen groep valt? Net als Van Duijnen Koffie en Van Duijnen Horeca Service
  • Horecatechniek Nederland regelmatig samen horecaprojecten aanloopt met Van Duijnen Horeca Service?
  • Patrick sinds 2011 al werkzaam is voor Van Duijnen?!
  • En dus al enorm veel horecaondernemers geholpen heeft met horeca koelingen, eigen bartechniek maar ook tapautomatisering.
  • Patrick in al die jaren al veel horecaprojecten en horeca concepten gezien heeft?

Tip: controleer de leeftijd van jouw barkoeling  

“Aan de binnenkant van de meeste koelingen vind je een kenplaatje. Naast het serienummer vind je daar ook informatie over de leeftijd van de koeling. De levensduur van horeca koelingen is gemiddeld 15 jaar. Werkt je koeling nog? Top natuurlijk! Maar na zoveel jaren is het slim om naar vervanging te kijken. Huidige koeltechniek is ten eerste vele malen energiezuiniger. Daarbij, is jouw verkoop nog precies hetzelfde als toen? Kijken naar vervanging biedt kansen zoals het optimaliseren van de routing. Met het huidige personeelstekort is dat absoluut aan te raden.”  

Lees ook de blog: Bespaar op energieverbruik van je koelingen

 

 

Meer zoals dit …

Product nieuws
5 voordelen van een wijnklimaatkast
Waar goede wijnen worden geserveerd, is het essentieel om deze wijnen op de juiste manier te bewaren. Met een wijnklimaatkast…