Even voorstellen: Patrick Handl

  1. Home
  2. HTN nieuws
  3. Even voorstellen: Patrick Handl

Horecatechniek Nederland bestaat uit een klein team van specialisten. Zij delen graag hun ervaringen en geven tips. 

Patrick Handl, accountmanager buitendienst  

Het nieuwste teamlid is Patrick Handl. Hij werkt als accountmanager voor zowel HTN als Van Duijnen Horeca Service. Hij weet veel over koelingen, maar ook over horeca-apparatuur, dranktechniek en tapautomatisering. Een ervaren sparringpartner voor zaken als routing, rendement en besparing. Je vindt hem regelmatig in het Inspirium en de rest van (groot) Amsterdam.

Vervanging: urgentie en snel advies 

Patrick vertelt over zijn werk: “Bij HTN geef ik veel advies over koelingen. Ik kom bij je langs en samen bekijken we de actuele opstelling. Wat zijn de huidige voordelen? Waar moet een nieuwe koeling aan voldoen? Vaak zijn ze ook bang dat de koeling uit gaat vallen, simpelweg omdat deze te oud is of veel herrie maakt. De urgentie is er. Ze luisteren echt naar je. Dan snel een deskundig advies kunnen geven vind ik geweldig. Goed mogelijk door onze interne korte lijntjes.”  

Bartechniek advies -nieuwe bar- 

Je kunt bij HTN ook terecht voor een compleet bartechniek advies voor nieuwe projecten. Patrick geeft een voorbeeld: “Recentelijk hebben we voor Secret Garden (Reguliersdwarsstraat in Amsterdam) alle barkoelingen gerealiseerd. Bij nieuwbouw kun je écht advies geven over routing, opstellingen en specificaties. Erg leuk! Bij HTN hebben we ook goede condities, scherpe prijzen en a-merk samenwerkingspartners zoals Gamko.”      

Tip: controleer de leeftijd van jouw barkoeling  

“Aan de binnenkant van de meeste koelingen vind je een kenplaatje. Naast het serienummer vind je daar ook informatie over de leeftijd van de koeling. De levensduur van horecakoelingen is gemiddeld 15 jaar. Werkt je koeling nog? Top natuurlijk! Maar na zoveel jaren is het slim om naar vervanging te kijken. Huidige koeltechniek is ten eerste vele malen energiezuiniger. Daarbij, is jouw verkoop nog precies hetzelfde als toen? Kijken naar vervanging biedt kansen zoals het optimaliseren van de routing. Met het huidige personeelstekort is dat absoluut aan te raden.”  

 

 

Meer zoals dit …

Product nieuws
5 voordelen van een wijnklimaatkast
Waar goede wijnen worden geserveerd, is het essentieel om deze wijnen op de juiste manier te bewaren. Met een wijnklimaatkast…
Product nieuws
Meer rendement met cocktails
Cocktails zijn tegenwoordig niet meer weg te denken uit de Nederlandse horeca. Niet alleen in cocktailbars maar ook in restaurants…
Menu