Even voorstellen: Martijn van der Velden

Horecatechniek Nederland bestaat uit een klein team van specialisten. Zij delen graag hun ervaringen en geven tips. 

Martijn van der Velden, sales manager  

Sinds een kleine twee jaar is Martijn ook salesmanager van HTN. Voor welke ondernemers biedt HTN oplossingen? “Ondanks dat webshops op veel gebieden terrein winnen zien we bij horecaondernemers regelmatig wat anders. Zij blijven het prettig vinden om gewoon iemand aan de lijn te krijgen. Helemaal wanneer het gaat om een investering in de bar. Ze willen zekerheid omtrent levering en installatie. Maar ze zoeken ook persoonlijk advies. Logisch, want iedere ondernemer kent de irritaties die een slecht ingerichte bar je oplevert.

Persoonlijk advies maakt het verschil 

“Door onze ervaring kunnen we echt meedenken met de ondernemer.” Vertelt Martijn gedreven. Dat is fijn, want er zijn veel keuzes te maken! Een koeling met dichte of glasdeuren? Of met lades? Hoe voorkom ik warmteontwikkeling achter de bar? Hoeveel capaciteit moet mijn nieuwe ijsblokjesmachine hebben? Ga je voor een standaard of poleervrije glazenspoelmachine? Essentiële vragen! Wij begeleiden iedere dag ondernemers bij het maken van deze keuzes. Fantastisch werk als je het mij vraagt.”  

Toegevoegde waarde HTN

Wij geloven in het geven van persoonlijk advies. Hier ligt onze toegevoerde waarde. Dit gaat vaak prima door de telefoon. Maar er zijn ook projecten die om meer dan alleen een koeling gaan. Denk aan een spoelmachine, een ijsblokjesmachine, koelingen of een wijntapinstallatie. Wanneer we de hele bar inrichten is het toch erg prettig samen te sparren op locatie. Onze accountmanager buitendienst kan een passend en persoonlijk advies geven. 

Tip: vergelijk energiekosten  

Koelingen zijn de laatste jaren veel zuiniger geworden. Waar je vroeger doorging met apparatuur tot het op was, zien we dat ondernemers nu echt rekenen. Wanneer je een oude koelkast met flessennest vervangt door een vergelijkbaar, nieuw exemplaar bespaar je makkelijk +800,- aan energiekosten. Na het zien van zulke rekensommen is de keuze vaak snel gemaakt.” 

 

 

Meer zoals dit …

Product nieuws
5 voordelen van een wijnklimaatkast
Waar goede wijnen worden geserveerd, is het essentieel om deze wijnen op de juiste manier te bewaren. Met een wijnklimaatkast…