Even voorstellen: Marjolijn Jongerius

Horecatechniek Nederland bestaat uit een klein team van specialisten. Zij delen graag hun ervaringen en geven tips. 

Marjolijn Jongerius, binnendienst  

Heb jij in de afgelopen 8 jaar contact had met HTN? Dan ken je haar vast. Ze is al een lange tijd onze binnendienst basis. Wat ze leuk vindt aan haar werk? “Veel afwisseling in werkzaamheden en contacten. De hele klantreis beweeg ik met relaties mee en dat vind ik erg leuk. Daarbij heb ik met veel verschillende eindklanten en kanalen contact. Dat houdt mij scherp en enthousiast.” vertelt Marjolijn.  

Waarom jij het Inspirium moet bezoeken

Marjolijn werkt in het Inspirium Amsterdam. Hoe ervaren haar relaties deze plek? “Vaak horen we dat bezoekers blij verrast zijn wanneer ze de showroom voor het eerst bezoeken. Deze uitstraling verwachten ze niet als ze een bedrijventerrein in Amsterdam Noord oprijden. Het is een aanrader voor iedereen in de hospitality business. Je kunt hier terecht voor verschillende disciplines. Een kleine greep: akoestiek, verlichting, bedrijfskleding, professionele keukens, vloeren, linnen en luchtbehandeling. Het inspirium helpt ondernemers met het vormen en realiseren van hun concept. Heel gaaf om op die plek te werken!” 

Resultaat overname van Duijnen Groep 

Eind 2019 is Horecatechniek Nederland overgenomen door de Van Duijnen Groep. Wat is veranderd? We hebben nu meer kennis in huis. Expertise op het gebied van tapautomatisering, tap- en koeltechniek, maar ook marketing, hr en finance. Onze identiteit is nog hetzelfde, alleen hebben we nu veel meer support binnen handbereik.   

Tip: vervang je koeling   

Is jouw koeling ouder dan 10 jaar? Mijn tip: kijk alvast naar vervanging. Ten eerste: de zomer komt eraan. Je medewerkers hebben het al druk genoeg. Defecte koelingen kun je dan niet erbij gebruiken. Daarbij: de nieuwe koeltechnieken zijn veel energiezuiger. Dat scheelt enorm in het energieverbruik. Per koeling kan deze besparing makkelijk oplopen tot €1.000,- per jaar. Als laatste is het een uitgelezen kans om de routing onder loep te nemen. Ga het gesprek aan met je medewerkers. Waar lopen zij tegenaan? Een goede barinrichting is het halve werk.   

 

 

Meer zoals dit …

Product nieuws
5 voordelen van een wijnklimaatkast
Waar goede wijnen worden geserveerd, is het essentieel om deze wijnen op de juiste manier te bewaren. Met een wijnklimaatkast…