voorbeeld baropstelling Gamko Flexbar

Bespaar geld met een energiezuinige flessenkoeling!

  1. Home
  2. Product nieuws
  3. Bespaar geld met een energiezuinige flessenkoeling!

Bespaar op energieverbruik van je koelingen

De energiemarkt staat op zijn kop. Door torenhoge energieprijzen zijn we meer dan ooit geïnteresseerd in het verlagen van kosten voor energieverbruik. Want een lagere energierekening willen we allemaal. Een goed voorbeeld waarop jij kan besparen, is het energieverbruik van je flessenkoelingen.

Vanuit duurzaamheid is het normaal gesproken goed om lang met spullen te doen. Maar dit geldt niet voor oude horeca koelingen. Moderne barkoelingen zijn veel zuiniger dan de koelingen die 7 jaar of langer geleden werden geproduceerd. Voor het milieu én voor je portemonnee is het daarom goed om je oude koeling te vervangen door een energiezuinig exemplaar. Ook als je koeling het nog doet! De energie die je bespaart bij vervanging, weegt ruimschoots op tegen de milieu-impact van het maken van een nieuwe koeling.

Heb je een oude horeca koeling die iedere dag aan staat? Je kunt je vast wel voorstellen dat dit flink wat energieverbruik kost. Hoe ouder jouw koelkast, hoe meer stroom je bespaart met de aanschaf van een nieuwe.

Hierboven zie je het verschil in energieverbruik tussen de nieuwe Gamko flessenkoeling MG3/250G en zijn voorgangers. Het verschil in verbruikskosten tussen deze nieuwe Gamko flessenkoeling en een oudere variant kan oplopen tot een besparing van bijna € 700 per jaar (uitgaande van gem. prijs € 0,83 per kwh).

Koeling financieren

Overweeg je nu een nieuwe koeling, maar wil je niet in één keer een grote uitgave doen, dan kunnen wij je hierbij helpen. Koop je bij ons een nieuwe Gamko koeling dan kun je deze in 12 termijnen gespreid betalen. Volkomen renteloos, zonder lening en zonder BKR-registratie. Lees verder het artikel over koeling aanschaffen met gespreid betalen.

Nieuw energielabel

Bij je zoektocht naar een geschikte, zuinige koeling kunnen de nieuwe energielabels je houvast geven. Met de nieuwe energielabels kun je makkelijker verschillende apparaten met elkaar vergelijken en wordt je keuze inzichtelijker gemaakt.

 

Gamko flessenkoeling met glazen deuren

Koelingen zijn per maart 2021 opnieuw ingedeeld in de klassen A tot en met G waarbij de zuinigste apparaten energielabel A hebben. Op dit moment zijn er geen koelingen met een A-label. Deze klasse is leeg voor toekomstige nog zuinigere apparaten. Je kunt dan ook niet energielabels van apparaten voor maart 2021 vergelijken met de energielabels van apparaten vanaf maart 2021. Dat maakt het soms juist weer erg verwarrend. Wil je een vergelijking doen tussen een nieuw en oud energielabel, dan zul je dus naar het energieverbruik moeten kijken.

Start nu met besparen en vervang je oude koeling voor een energiezuinig exemplaar. Wij helpen je graag een vergelijking te maken. Je kunt ons bellen op 020 631 54 77 of vul het onderstaand formulier in.

Meer informatie? Vul onderstaand formulier in.

Je persoonsgegevens gebruiken wij alleen voor het gevraagde contact. Lees onze privacy verklaring voor meer informatie.
Nieuwsbrief

Meer zoals dit …

Product nieuws
Tapinstallatie in eigen beheer
De dagen worden korter en kouder. Regenbuien trekken steeds vaker over ons land. De heerlijke terrasdagen worden weer schaars. Gelukkig…
Menu